Fotbal: Primul caz de infectare cu Covid-19 de la reluarea sezonului în Serie A

Un membru al personalului primei echipei a clubului Parma a fost testat pozitiv la Covid-19 a anunţat sâmbătă gruparea italiană, precizând că toţi ceilalţi componenţi ai lotului, fotbalişti şi antrenori, au avut rezultate negative, informează Reuters.

Acest este primul caz de infectare cu noul coronavirus înregistrat la una dintre cele 20 de echipe din Serie A de la reluarea sezonului, pe 19 iunie.

"Persoana este complet asimptomatică şi a fost imediat izolat, conform directivelor federale şi ministeriale", a scris Parma într-un comunicat, fără să dezvăluie identitatea sau funcţia celui infectat.

Parma a mai precizat că, potrivit protocolului sanitar, jucătorii vor fi izolaţi la centrul de antrenament al clubului, însă echipa îşi va putea continua activităţile normale, sub o monitorizare constantă.

Comunicatul nu face nicio referire la meciurile următoare ale echipei, însă presa italiană subliniază că Parma va putea disputa partida de pe teren propriu cu Bologna, programată duminică, dacă toţi jucătorii săi vor avea rezultate negative la o nouă serie de teste.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap” / O nouă înregistrare cu primarul care şi-a fil…

2 „Frăția” polițiștilor de la Crimă Organizată cu interlopii care controlează cluburile de noapte! Dovezi stupef…

3 VIDEO „Nu vreau în România” / Sorina Săcărin a fost readoptată în SUA. Fericirea Sorinei și urmele traumei

4 Mare dreptate are omul ăsta în ce scrie!

5 Pare trucaj, dar nu e...