Fotbal: Programul semifinalelor Ligii Campionilor, ediţia 2018-2019

Fotbal: Programul semifinalelor Ligii Campionilor, ediţia 2018-2019

Echipele Tottenham Hotspur şi Ajax Amsterdam vor deschide şi vor închide semifinalele actualei ediţii a Ligii Campionilor la fotbal, conform datelor oferite joi de UEFA, organizatoarea competiţiei, informează agenţia DPA.

Tottenham, care va evolua pentru a doua oară în istoria sa în penultimul act al celei mai importante competiţii continentale intercluburi, va primi vizita formaţiei olandeze, cvadruplă campioană europeană, pe 30 aprilie, meciul retur fiind programat pe 8 mai, la Amsterdam.

În cealaltă semifinală, spaniolii de la FC Barcelona vor primi vizita englezilor de la FC Livrepool în data de 1 mai, partida retur urmând să se dispute pe stadionul Anfield, pe 7 mai.

Tottenham Hotspur s-a calificat în semifinale la capătul unui meci dramatic, pierdut pe terenul rivalei Manchester City (scor 3-4), după ce londonezii s-au impus la limită în meciul tur (1-0).

Ajax a acces la rândul ei în penultimul act al Ligii Campionilor în urma victoriei cu 2-1, obţinută pe terenul campioanei Italiei, Juventus Torino, cu care remizase pe teren propriu în prima manşă (1-1).

FC Barcelona şi FC Liverpool , care au cucerit împreună zece coroane europene, au defilat în schimb în sferturile de finală, trecând fără probleme de formaţiile FC Porto (scor general 6-1), respectiv Manchester United (4-0).

Finala Ligii Campionilor ediţia 2018-2019 va avea loc în data de 1 iunie, pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid. AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: UEFA Champions League/ Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”