Fotbal: PSG a stabilit preţul de transfer al lui Neymar la 300 milioane euro

Fotbal: PSG a stabilit preţul de transfer al lui Neymar la 300 milioane euro

Clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain a stabilit un preţ prohibitiv, de 300 milioane euro, pentru atacantul brazilian Neymar, ceea ce face ca şi imposibil transferul lui, relatează ziarul Le Parisien.

PSG a plătit în 2017 suma de 222 milioane euro, un record în materie de transferuri, echipei FC Barcelona pentru serviciile lui Neymar.

Suma uriaşă cerută pe Neymar indică determinarea campioanei Franţei de a nu renunţa la brazilian.

Pentru a evita o sumă atât de mare, cluburile care îl doresc pe Neymar plănuiesc să includă alţi jucători în această tranzacţie. Barcelona ar putea renunţa la Umtiti, Rakitic sau Dembele, în timp ce Real Madrid l-ar implica în tranzacţie pe Casemiro.

Decizia de a accepta oferte pentru Neymar, conform presei franceze, a fost luată atât la Paris cât şi la Doha, de acţionarii din Qatar. Recent, preşedintele lui PSG, Nasser al Khelaifi, a declarat pentru France Football că nu mai acceptă comportamente de vedetă din partea jucătorilor săi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”