Fotbal: PSG, cu un ochi pe Cristiano Ronaldo

Fotbal: PSG, cu un ochi pe Cristiano Ronaldo

Ziarul Le Parisien dezvăluie că Paris Saint-Germain, campioana en titre a Franţei la fotbal, îl are în vizor şi pe Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus Torino, în cazul în care acesta s-ar despărţi de gruparea italiană, deşi Lionel Messi (FC Barcelona) era în prim-planul conducerii formaţiei din Hexagon în contextul în care Kylian Mbappe ar părăsi gruparea, scrie EFE.

Conform sursei , eliminarea lui Juventus Torino din optimile de finală ale Ligii Campionilor l-a plasat pe fostul jucător de la Real Madrid în vizorul clubului francez, iar PSG ar fi deschis imediat uşa sosirii vedetei portugheze în eventualitatea unei plecări. ''La 36 de ani, Cristiano Ronaldo rămâne un mare atu, deşi acum este ţinta criticilor din Italia'', scrie ziarul.

PSG doreşte reînnoirea contractului lui Mbappe, care se încheie în iunie 2022, dar acesta, fiind extrem de căutat pe piaţa transferurilor, nu pare să se grăbească să semneze o nouă înţelegere.

Conducerea parizienilor dăduse de înţeles că prioritară ar fi aducerea lui Messi în condiţiile în care acesta va decide să se despartă de clubul catalan, iar Mbappe va pleca la un alt club.

''Dar dacă argentinianul decide să rămână la actualul club sau să opteze pentru o altă echipă, precum Manchester City, care pare că vrea să-l achiziţioneze, Cristiano Ronaldo ar fi omul potrivit pentru PSG'', scrie Le Parisien, care adaugă că preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, are relaţii foarte bune cu reprezentantul jucătorului, Jorge Mendes.

Totuşi, cotidianul sportiv spaniol Marca nota că agentul lui Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes, a discutat cu oficialii clubului Real Madrid posibilitatea revenirii atacantului portughez pe Santiago Bernabeu.

În prezent, PSG este pe locul secund în Ligue 1, cu 60 de puncte, la 2 puncte de liderul Lille. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...