Fotbal: PSG, la primul meci fără victorie în acest sezon

Fotbal: PSG, la primul meci fără victorie în acest sezon

Paris Saint-Germain nu a reușit decât un 0-0 sâmbătă la Montpellier, în etapa a 7-a a campionatului de fotbal, echipa antrenată de Unai Emery fiind la primul meci fără victorie în acest sezon.

PSG nu a contat pe vedeta sa braziliană Neymar, accidentat la un picior. Neymar ar urma să poată evolua miercuri împotriva lui Bayern Munchen, în Liga Campionilor.

PSG rămâne lider în Ligue 1, însă este la un singur punct de AS Monaco, deținătoarea titlului, care a câștigat vineri cu un zdrobitor 4-0 la Lille. Atacantul columbian Radamel Falcao a reușit o dublă pentru Monaco, în minutele 48 și 73, ultimul gol din penalty. Monegascii au punctat în prima repriză prin Stevan Jovetic (24) și Rachid Ghezzal (30).

În celălalt meci de vineri, Nice a fost stopată acasă de modesta Angers, scor 2-2. Oaspeții au condus chiar cu 2-0, după reușitele lui Mateo Pavlovic (13) și Karl Toko Ekambi (34). Nice a revenit prin penalty-ul transformat de Mario Balotelli (39) și autogolul lui Ismael Traore (76).

Celelalte întâlniri ale etapei sunt programate sâmbătă și duminică.

În clasament conduce PSG, 19 puncte, urmată de Monaco, 18 p, Saint-Etienne, 13 p (6 jocuri), Bordeaux, 12 p (6 j) etc. Nantes, echipa lui Ciprian Tătărușanu, este pe locul 8, cu 10 puncte din șase jocuri. Lille, care n-a mai câștigat din prima etapă, are 5 puncte și ocupă locul 17.

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante