Fotbal: PSG şi FC Barcelona au fost de multe ori adversare în ultimii ani, a remarcat Leonardo, oficialul parizienilor

Fotbal: PSG şi FC Barcelona au fost de multe ori adversare în ultimii ani, a remarcat Leonardo, oficialul parizienilor

Paris Saint-Germain şi FC Barcelona au fost multe ori adversare în ultimii ani în Liga Campionilor la fotbal, a afirmat Leonardo, directorul sportiv al campioanei Franţei, despre tragerea la sorţi a optimilor de finală a celei mai importante competiţii europene intercluburi.

"Este adevărat, încă o dată Barca. În ultimii ani noi am jucat de multe, de multe ori împotriva Barcelonei", a declarat Leonardo, citat de RMC Sport. "Este o echipă de mare tradiţie. Nu va fi uşor ca optimi de finală, însă mereu se întâmplă aşa în Liga Campionilor. Ca să ajungi la capăt, când ai un obiectiv important, joci contra unor echipe de acest nivel. Va fi încă o dată un meci mare de Liga Campionilor", a adăugat oficialul brazilian.

"În Liga Campionilor, momentul important e atunci când joci. Vom juca doar în februarie, peste două luni. Va depinde de situaţia din acel moment", a spus Leonardo.

FC Barcelona şi PSG s-au întâlnit până acum de unsprezece ori în cupele europene.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!