Fotbal: Răzvan Lucescu (PAOK Salonic) - Obiectivul este să câştigăm campionatul, nu să terminăm neînvinşi

Fotbal: Răzvan Lucescu (PAOK Salonic) - Obiectivul este să câştigăm campionatul, nu să terminăm neînvinşi

Antrenorul echipei de fotbal PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coandă, că obiectivul său este de a câştiga titlul în Grecia şi nu de a încheia campionatul fără înfrângere.

El a menţionat că elevii săi trebuie să fie atenţi în continuare chiar dacă au câştigat, duminică seara, cu scorul de 3-1, derby-ul cu principala contracandidată la titlu, Olympiakos Pireu.

"Este o victorie care ne duce în faţă, dar mai sunt multe etape. Trebuie să fim foarte atenţi. Avem încredere şi o motivaţie deosebită, dar mai sunt 10 etape de jucat. Nu este un obiectiv să câştigăm fără înfrângere, obiectivul este să câştigăm campionatul. Iar pentru asta trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o finală. Are mai puţină importanţă dacă terminăm neînvinşi. A fost o atmosferă de fericire, dar în acelaşi timp de responsabilitate. Am şi discutat că e momentul să ne bucurăm, pentru că a fost o perioadă cu multe meciuri. Dar de miercuri trebuie să intrăm în febra meciului de luni, pentru că urmează alte trei puncte pe care trebuie să le câştigăm", a spus Lucescu la întoarcerea la Bucureşti.

"Eu sunt concentrat pe ce am de făcut. Am totuşi o experienţă şi ştiu că în fotbal, când nu eşti atent şi tratezi lucrurile superficial, rişti să pierzi. Noi, ca antrenori, trebuie să transmitem mentalitatea corectă pentru a duce lucrurile la capăt", a adăugat el.

Tehnicianul a menţionat că frustrarea din sezonul trecut, când PAOK Salonic a pierdut la masa verde derby-ul cu Olympiakos Pireu şi ulterior şi titlul, a fost transformată într-o dorinţă şi mai mare de a câştiga. "Nu vorbim despre răzbunare, dar dezamăgirea a fost imensă anul trecut. Lucrurile acestea vor rămâne toată viaţa pentru că anul trecut am fost echipa care a câştigat pe teren campionatul, dar nu am putut să ne bucurăm de titlu. Probabil că această frustrare am transformat-o într-o dorinţă şi mai mare pentru anul acesta", a afirmat Lucescu.

PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, a făcut un nou pas spre câştigarea titlului de campioană a Greciei la fotbal, după ce s-a impus, duminică, în faţa rivalei Olympiakos Pireu cu scorul de 3-1, pe teren propriu.

Fără înfrângere în această ediţie a campionatului Greciei, PAOK Salonic este lider detaşat după 20 de etape, cu 54 puncte, urmată de Olympiakos, 45 puncte şi AEK Atena, 40 puncte. AGERPRES (autor: Marius Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro