Fotbal: Răzvan Marin - Din meciul cu Germania putem lua lucruri pozitive, dar au fost şi negative

Fotbal: Răzvan Marin - Din meciul cu Germania putem lua lucruri pozitive, dar au fost şi negative

Fotbalistul echipei naţionale a României, Răzvan Marin, a declarat, vineri seara, după înfrângerea cu 2-1 în faţa Germaniei, în preliminariile CM 2022, că prima reprezentativă a arătat lucruri pozitive în acest meci, dar şi unele negative.

"Din acest meci putem lua foarte multe lucruri pozitive. Au fost însă şi lucruri negative, e normal, urmează să facem o analiză a meciului şi vom vedea mai bine. Noi ne-am dorit foarte mult să obţinem un rezultat pozitiv, ştiam însă că Germania va veni peste noi după ce am condus la pauză... Din păcate ei au reuşit să marcheze foarte repede după pauză şi apoi a venit şi acel gol doi al lor. Jucătorii care sunt acum la echipa naţională sunt într-o formă foarte bună, joacă la echipele de club în campionate bune din Europa... Deci suntem toţi pregătiţi să dăm totul pe teren cu Armenia", a afirmat mijlocaşul la postul Pro Tv.

Răzvan Marin a explicat că nu s-a aflat în conflict cu selecţionerul Mirel Rădoi, deşi în .luna septembrie, după meciul cu Macedonia de Nord, declarase că este "nervos şi supărat" pentru că nu joacă mai mult.

"Am discutat cu selecţionerul... dar nu a fost niciun conflict aşa cum s-a scris după meciul cu Macedonia de Nord. Am discutat atunci şi nu a fost nicio problemă", a adăugat el.

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Germaniei, cu scorul de 2-1 (0-1), vineri seara, pe Volksparkstadion din Hamburg, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

În următoarea partidă din preliminariile CM 2022, prima reprezentativă a României va juca împotriva Armeniei, luni, de la ora 21:45, pe Stadionul Steaua din Capitală.
AGERPRES (V, AS-editor: Marius Ţone, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...