Fotbal: Răzvan Marin - Vreau să continui la Ajax ce au făcut Chivu, Lobonţ sau Ogăraru

Fotbal: Răzvan Marin - Vreau să continui la Ajax ce au făcut Chivu, Lobonţ sau Ogăraru

Fotbalistul român Răzvan Marin, care din vară va juca la Ajax Amsterdam, a afirmat, într-o postare pe reţelele de socializare, că doreşte să continue la formaţia olandeză ce au făcut foştii jucători Cristian Chivu, Bogdan Lobonţ sau George Ogăraru.

''Din vară, pentru mine va începe o perioadă nouă. Sunt fericit să vă anunţ că am semnat cu Ajax şi din sezonul viitor voi juca pe Johan Cruyff Arena'', a anunţat Marin transferul său la vicecampioana Olandei.

''Standard a însemnat şi va însemna enorm întotdeauna pentru mine, atât pentru cariera mea, cât şi sufleteşte. Încă nu mi-am terminat treaba aici şi vreau să-i asigur pe toţi suporterii că voi da totul pentru această echipă, până în ultima mea zi la Liege. Vom lupta împreună până la capăt pentru visul nostru'', a mai scris mijlocaşul, în mesajul său bilingv, în română şi franceză.

''Pasul următor este unul important pentru mine şi vreau să-i mulţumesc unui om căruia îi datorez enorm, Gheorghe Hagi. Iar ce va urma la Ajax, vreau să fie o continuare a ceea ce au făcut Cristian Chivu, Bogdan Lobonţ sau George Ogararu pentru această echipă şi să-i fac mândri pe ei şi pe cei care au crezut întotdeauna în mine şi totodată să le răsplătesc încrederea celor de la Amsterdam care m-au dorit acolo'', a subliniat Răzvan Marin.

Răzvan Marin (22 de ani) a semnat joi seara un contract pe cinci ani, valabil din vară, cu Ajax, care va plăti echipei belgiene Standard Liege suma de 12,5 milioane de euro.

Fiul fostului fotbalist Petre Marin devine al cincilea jucător român care se transferă la prima echipă a clubului Ajax Amsterdam după Cristian Chivu, Bogdan Lobonţ, George Ogăraru şi Nicolae Mitea.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: AFC Ajax /Twitter.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...