Fotbal: Răzvan Marin a semnat cu echipa belgiană Standard Liege

Fotbal: Răzvan Marin a semnat cu echipa belgiană Standard Liege

Tânărul internațional român Răzvan Marin (20 ani) s-a transferat de la echipa FC Viitorul Constanța la formația Standard Liege, a anunțat vineri gruparea din prima ligă a campionatului de fotbal al Belgiei pe site-ul său oficial.

Sursa foto: standard.be

Născut pe 23 mai 1996, Răzvan Marin este fiul fostului fundaș Petre Marin, fost jucător la FC Național, Rapid și Steaua. El a debutat ca profesionist la vârsta de 17 ani, la FC Viitorul, echipa lui Gheorghe Hagi, pentru care a disputat 88 de meciuri și a marcat 13 goluri.

Anul trecut, Răzvan Marin și-a făcut debutul și în selecționata României, pentru care a înscris un gol în 4 partide în care a fost utilizat.

"Răzvan este un tânăr mijlocaș talentat și foarte promițător. Numeroase cluburi europene și-au arătat deja interesul față de el, însă Răzvan a fost sedus de proiectul nostru și este convins că Standard Liege este clubul ideal pentru a-l ajuta să depășească o etapă în cariera sa. El este încântat să descopere competiția noastră și să aajute echipa să-și atingă obiectivele", a declarat directorul general al clubului Standard Liege, Olivier Renard.

Clubul belgian nu a oferit detalii referitoare la durata sau valoarea transferului, însă presa din Belgia susține că Standard Liege a acceptat să plătească aproximativ 2 milioane euro în schimbul jucătorului român.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 „Vrem 1,5 milioane euro sau publicăm pozele“

4 O dobitoacă

5 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului