Fotbal: Răzvan Marin nu va mai juca în acest sezon pentru Standard Liege

Fotbal: Răzvan Marin nu va mai juca în acest sezon pentru Standard Liege

Fotbalistul român Răzvan Marin nu va mai juca în acest sezon pentru Standard Liege, din cauza unei accidentări la gleznă, care l-a făcut să rateze şi meciul cu Genk, de duminică, a anunţat marţi cotidianul Le Soir.

Răzvan Marin s-a accidentat la antrenamentul de vineri, după un contact cu coechipierul său Moussa Djenepo. Examenele medicale la care a fost supus internaţionalul român au arătat că ligamentele gleznei sunt afectate.

"Cred că sezonul este încheiat pentru mine", a scris Marin pe Twitter. Standard mai are de jucat trei meciuri din aşa-numitul play-off 1 al campionatului Belgiei.

Potrivit ziarului La Derniere Heure, Marin are nevoie de mai multe săptămâni de repaus.

Internaţionalul român a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Standard în acest sezon, în care a reuşit şase goluri şi 12 pase decisive.

Standard este pe locul 3 în clasament, la patru puncte de liderul FC Bruges şi la două de a doua clasată, Anderlecht.

Marin ar putea rata şi meciul amical România - Finlanda, care va avea loc la Ploieşti pe 5 iunie.

În altă ordine de idei, Standard a anunţat că le-a prelungit contractele mai multor jucători, printre care fundaşul camerunez Collins Fai, fost jucător la Dinamo Bucureşti.

Mijlocaşul român Alex Chipciu a fost prezent la antrenamentul de marţi al lui Anderlecht, după ce a lipsit, din cauza unei accidentări, la derby-ul din weekend cu FC Bruges (2-1 în deplasare), informează site-ul walfoot.be.
AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...