Fotbal: Răzvan Raţ şi-a anunţat încheierea carierei de jucător

Fotbal: Răzvan Raţ şi-a anunţat încheierea carierei de jucător

Fostul internaţional Răzvan Raţ şi-a anunţat încheierea carierei de fotbalist, miercuri, într-o emisiune a postului de televiziune Digi Sport.

Fostul fundaş stânga, acum în vârstă de 37 de ani, a declarat că îi este tot mai greu să îşi găsească motivaţia.

''Cred că e cazul să pun punct! Îmi e foarte greu să-mi găsesc motivaţia şi cred că e mai bine aşa. Sunt într-un moment în care cred că trebuie să mă retrag", a spus Raţ, care în ultima parte a sezonului trecut a evoluat la ACS Poli Timişoara, echipă care a retrogradat în liga secundă.

Raţ şi-a început cariera la Rapid, iar în 2003 s-a transferat la Şahtior Doneţk, echipă la care a jucat până în 2013, cucerind 7 titluri de campion al Ucrainei, 5 Cupe ale Ucrainei, 4 Supercupe şi Cupa UEFA. După aceea a mai jucat la West Ham United, Rayo Vallecano şi PAOK Salonic, iar ultima echipă a carierei a fost ACS Poli Timişoara.

Răzvan Raţ a adunat 113 selecţii la echipa naţională, pentru care a marcat două goluri.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”