Fotbal: Real Madrid, în pierdere de suporteri fără Cristiano Ronaldo

Fotbal: Real Madrid, în pierdere de suporteri fără Cristiano Ronaldo

Echipa spaniolă de fotbal Real Madrid a înregistrat cel mai mic număr de suporteri la o partidă de pe teren propriu, din ultimii nouă ani, după plecarea atacantului portughez Cristiano Ronaldo la formaţia italiană Juventus Torino.

Duminică seara, la meciul câştigat 2-0 în faţa formaţiei Getafe, primul fără startul lusitan, în tribunele stadionului Santiago Bernabeu din Madrid au luat loc doar 48.446 de spectatori, informează cotidianul El Mundo Deportivo.

Ultima oară când Real Madrid a înregistrat un număr mai mic de spectatori pe teren propriu a fost în ultima etapă a sezonului 2008/2009, când doar 44.270 de spectatori au urmărit jocul cu Mallorca.

Imediat după încheierea acelui sezon, madrilenii l-au transferat pe Cristiano Ronaldo de la Manchester United, pentru suma record (la momentul respectiv) de 94 milioane euro, în vara anului 2009, iar de atunci în tribunele de pe Santiago Bernabeu nu au fost mai puţin de 50.000 de suporteri la niciun meci, până duminică seara.

Sosirea atacantul portughez la Juventus Torino i-a entuziasmat în schimb pe suporterii italieni, care au luat cu asalt casele de bilete pentru a putea urmări debutul lui Ronaldo în Serie A, duminică la Verona.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică Stroe „chiloțarul” s-ar da la vitrega lui Vela

2 Gâdea a plecat subit din emisiune, luni seară, spunând că îi este rău / O fi intrat și la Antena 3?

3 Tudose, umilit de primarii PSD, la Iași!

4 „Ești o curvă, mi-ai furat bărbatul! Știu că acum este la tine și v-o trageți” / Caz stupefiant în Capitală. Soț…

5 Păduchele din frunte / Ghiță, în coasta președintelui Vucic la înmormântarea patriarhului Serbiei