Fotbal: Rednic - Sunt mai mulţi oameni interesaţi să cumpere Dinamo, dar depinde ce vrea şi Negoiţă

Fotbal: Rednic - Sunt mai mulţi oameni interesaţi să cumpere Dinamo, dar depinde ce vrea şi Negoiţă

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că sunt mai mulţi oameni de afaceri interesaţi să cumpere clubul, dar depinde şi de ceea ce îşi doreşte patronul Ionuţ Negoiţă.

Întrebat dacă omul de afaceri Horia Sabo, care ocupă in prezent funcţia de director general la Politehnica Iaşi, ar putea fi o variantă de finanţator în Ştefan cel mare, Rednic a afirmat că a fost sunat de acesta şi că urmează să se întâlnească cu el.

"Nu ştiu, din presă am auzit, m-a sunat şi pe mine, trebuie să ne vedem. Nu îl cunosc foarte bine şi nu pot să mă pronunţ. Sunt mulţi care au sunat, dar nu pot să le dau numele. Ăsta e un lucru bun, că sunt oameni interesaţi, acum să vedem ce vrea şi Ionuţ Negoiţă", a declarat Rednic.

Legat de posibilitatea schimbării siglei echipei Dinamo, existând varianta înlocuirii celor doi câini cu litera "D", Rednic a spus că priorităţile în acest moment sunt altele.

"Nu mă interesează ce se întâmplă cu sigla. Şi ce să facem, să dispară căţeii? Împărţim, facem D-ul şi în interior un câine, doi, nu ştiu, asta nu mai contează. Contează mai mult pentru suporteri, pentru mine contează să avem stabilitate, un buget care să ne permită ca la anul să ne batem pentru titlu, să avem stadion, pentru că toată lumea îşi doreşte acest lucru, şi suporterii la fiecare meci asta cer. Şi trebuie să ne gândim la ei pentru că reprezintă foarte mult pentru noi, pun foarte mult suflet. Când spui Dinamo spui şi suporteri, după părerea mea sunt cei mai buni din ţară", a afirmat Rednic.

Tehnicianul dinamovist a comentat şi situaţia jucătorului Ianis Hagi, de la FC Viitorul, curtat de mai multe cluburi din străinătate: "Să nu credeţi că după un meci a crescut cota lui Ianis Hagi pentru că a dat un gol sau două. El este urmărit de echipe foarte bune şi nu se lasă ei păcăliţi de un meci sau două. Ianis are o cotă foarte bună oricum, o cotă peste Răzvan Marin, şi vorbesc aici de jucătorii care au plecat de la noi din ţară. Contează ceea ce îşi doreşte şi Gică Hagi, pentru că el l-a format, el îl susţine din toate punctele de vedere şi va decide unde şi pe ce sumă va pleca". AGERPRES/(A - autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria