Fotbal: Reghecampf (Steaua) - În seara asta în niciun moment nu am fost mai buni ca Dinamo

Fotbal: Reghecampf (Steaua) - În seara asta în niciun moment nu am fost mai buni ca Dinamo

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat miercuri seară, după înfrângerea cu 3-1 în derby-ul cu Dinamo, că jucătorii săi nu au fost în niciun moment mai buni decât adversarii pe parcursul partidei de pe Arena Națională.

* UPDATE Fotbal: FC Dinamo, în finala Cupei Ligii, după 3-1 cu FC Steaua

* Fotbal: Cosmin Contra — Dinamo a arătat în ambele manșe cu Steaua că merită să joace finala Cupei Ligii

* Fotbal: Mutu (Dinamo) — Mă bucur foarte mult că suntem în finala Cupei Ligii, sper să o și câștigăm

"Rezultatul nu este cel pe care îl doream. Mi-a plăcut reacția lui Denis Alibec, a încercat de unul singur să iasă la presing și să facă ceea ce am discutat înainte de meci. În schimb, agresivitatea celorlalți jucători nu a fost cea care trebuie. Greșim foarte mult în apărare, iar din cauza unei asemenea greșeli am primit și un gol în prima repriză pe care nici nu are rost să-l mai comentez. În niciun moment nu am fost mai buni ca Dinamo. Nici suporterii, dar nici noi nu am fost mulțumiți nici de rezultat și nici de joc", a spus tehnicianul.

Reghecampf anunță că va lua măsuri pentru a schimba atitudinea unor jucători, nominalizându-i printre aceștia pe Boldrin și De Amorim. El a menționat că înaintea partidei le-a transmis jucătorilor că nu îl interesează rezultatul și că vrea doar ca aceștia să joace fotbal.

"Pentru mine este un semn de întrebare pentru că le-am spus jucătorilor înainte de meci că nu mă interesează rezultatul, ci vroiam ca acesta să fie un antrenament pentru play-off. Doream să joace fotbal, să paseze și să nu aibă nicio presiune. Trebuie să schimbăm puțin foaia, pentru că în momentul de față nu avem agresivitatea să putem face presing și să ne creăm ocazii. Trebuie să schimbăm puțin și să jucăm mai mult la rezultat. Nu îmi fac niciun fel de probleme că echipa nu e pregătită sau că jucătorii nu pot alerga, este doar o problemă de dorință și de faptul că trebuie să investești mai mult la meciurile importante. Tricoul echipei noastre cântărește foarte mult, când intri în teren trebuie să joci fotbal, să joci cât mai simplu, să nu te complici. Sunt lucruri pe care nu le vedem în multe momente, și mă refer la jucători importanți precum Boldrin și De Amorim", a afirmat el.

Antrenorul este convins că echipa sa va avea o altă reacție pe teren săptămâna viitoare, când Steaua ar putea întâlni Dinamo în play-off-ul Ligii I: "Era foarte greu să întoarcem acel 4-1 din tur. Rezultatul din această dublă manșă nici nu mai contează. Dinamo va juca finala Cupei Ligii, le urez baftă și ne vedem săptămâna viitoare. Dacă se califică în play-off, cred că în zece zile va fi Dinamo — Steaua sau Steaua — Dinamo. Sunt sigur că atunci reacția jucătorilor mei va fi alta".

Reghecampf a apreciat faptul că antrenorul dinamovist Cosmin Contra, care îi este și naș, a venit să discute cu el după meci. "I-am urat baftă lui Cosmin pentru că și pentru el urmează un meci dificil cu Pandurii. Ne vom întâlni în play-off și atunci va fi o altă poveste. Mă bucur că a venit la mine după meci, cel mai important este respectul dintre doi oameni. Trebuie să avem tăria ca după un meci să ne dăm mâna", a spus Reghecampf.

Antrenorul stelist nu își simte postul în pericol și susține că nu are ce să își reproșeze după meciul cu Dinamo. "Nu mă simt în pericol, sunt sigur că echipa noastră va fi bine. Eu nu am ce să îmi reproșez. Nu le reproșez nimic nici jucătorilor în conferința de presă, voi discuta mâine cu ei. Le-am spus doar că azi mă interesa să joace fotbal. Niță a făcut o greșeală, dar totul se poate ierta. Pentru că urmează o perioadă foarte grea și avem nevoie ca fiecare jucător să fie sută la sută pregătit", a precizat Reghecampf.

Echipa de fotbal Dinamo s-a calificat în finala Cupei Ligii, după ce a învins formația Steaua cu scorul de 3-1 (1-0), miercuri seara, pe Arena Națională din Capitală, într-un meci contând pentru manșa secundă a semifinalelor competiției. În tur, Dinamo se impusese cu scorul de 4-1.

În finala programată la 20 mai, Dinamo o va întâlni pe ACS Poli Timișoara, care a trecut în penultimul act de ASA Târgu Mureș, cu 4-2 în deplasare și 3-1 pe teren propriu.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Evelin Ceciu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...