Fotbal: Reghecampf (Steaua) - Vrem să câștigăm și să ne distanțăm de Viitorul, dar meciul nu rezolvă nimic în lupta pentru titlu

Fotbal: Reghecampf (Steaua) - Vrem să câștigăm și să ne distanțăm de Viitorul, dar meciul nu rezolvă nimic în lupta pentru titlu

Antrenorul echipei de fotbal Steaua București, Laurențiu Reghecampf, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că dorește să câștige partida din deplasare cu FC Viitorul pentru a se distanța în fruntea clasamentului, dar a precizat că rezultatul acestei partide nu este decisiv în lupta pentru titlu.

"Se întâlnesc echipele de pe primele două locuri și cu siguranță ambiția va fi foarte mare pentru că amândouă vor juca la victorie. Noi încercăm să câștigăm cele trei puncte. Este foarte important să reușim o victorie pentru că ne vom distanța față de Viitorul, care este pe locul doi. Întotdeauna este un derby când joacă locurile 1 și 2. Dar meciul ăsta nu rezolvă nimic în lupta pentru titlu, mai sunt foarte multe partide de jucat. Trebuie să fim atenți, să luăm fiecare meci în parte și să-l câștigăm", a spus el.

Cele 11 victorii consecutive pe care Steaua le are în fața formației conduse de Gheorghe Hagi nu vor conta sâmbătă seara, susține Reghecampf. "Nu mai contează nimic, cu siguranță va veni vremea când vor câștiga și cei de la Viitorul. Eu sper însă să nu se întâmple mâine seară. Este pentru prima oară când ne întâlnim cu Viitorul și amândouă suntem pe primele locuri, chiar la egalitate de puncte", a menționat tehnicianul.

Acesta susține că toate cele șase echipe aflate în play-off au șanse la titlu deoarece distanța dintre ele este foarte mică. "În play-off sunt cele mai bune echipe din campionatul românesc. Fiecare își dorește să facă puncte, toți joacă precaut, încearcă să se închidă și așteaptă greșeala adversarului. Nu vor fi meciuri cu foarte multe goluri, e normal. Nivelul este mult mai ridicat acum decât în sezonul regulat. Toate echipele își doresc să câștige campionatul și toate au șanse în continuare la titlu. Este o diferență de 4-5 puncte, de 2 puncte, se pot regla aceste lucruri într-o etapă. Chiar dacă CFR a pierdut cu noi, are șansa să se apropie din nou de primul loc", a precizat Laurențiu Reghecampf.

Echipa de fotbal Steaua întâlnește, sâmbătă, de la ora 20,30, în deplasare, formația FC Viitorul, într-o partidă contând pentru etapa a doua a play-off-ului Ligii I.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...