Fotbal: Ronald Koeman cere respect pentru Messi, după dezvăluirea contractului său fabulos

Fotbal: Ronald Koeman cere respect pentru Messi, după dezvăluirea contractului său fabulos

Antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Ronald Koeman, a făcut front comun cu starul Lionel Messi, cu o evoluţie ca în zilele bune în meciul cu Athletic Bilbao (2-1), la câteva ore după ce presa spaniolă a dezvăluit contractul fabulos al argentinianului, care are un contract pe patru ani (2017-2021) de peste 555 milioane euro brut, relatează Reuters.

Messi a marcat duminică golul cu nr. 650 în tricoul catalanilor la partida cu Athletic, victorie care a urcat-o pe FC Barcelona peste Real Madrid în clasament.

Ziua a început cu dezvăluirile făcute de ziarul El Mundo privind suma uriaşă pe care trebuie s-o plătească Barca lui Lionel Messi, care a comentat că acest contract a atras actuala criză financiară a clubului catalan.

''Nu pot înţelege cum poate cineva să lege Messi de ruinarea Barcelonei. El a petrecut ani de zile demonstrând calitatea lui şi făcând lucruri grozave pentru acest club, ajutând la câştigarea unor trofee importante. Indiferent cine a publicat asta a avut intenţii rele şi vrea să afecteze Barca. Dar noi suntem uniţi şi concentraţi, trebuie să uităm tot ce s-a scris. Fără Leo, nu putem aspira să câştigăm prea multe. Ştim de mult timp că este unul dintre cei mai buni jucători din lume, a făcut atât de multe pentru acest club şi a fost decisiv. Trebuie să respectăm tot ce a făcut Messi'', a opinat Ronald Koeman la conferinţa de presă de după meci.

Barcelona a ameninţat că va da în judecată ziarul El Mundo Deportivo pentru publicarea unor date confidenţiale şi a dat asigurări că nu a existat o scurgere intenţionată a acestor informaţii.

''Dacă a fost cineva de la club, nu mai poate avea un viitor aici'', a adăugat Koeman, referindu-se la sursa informaţiilor.

Preşedintele La Liga, Javier Tebas, a opinat că dezvăluirea contractului lui Messi este un jurnalism de senzaţie, iar criza financiară de la Barcelona este cauzată de pandemia de coronavirus şi nu de veniturile lui Messi. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 Zguduitor articol...

3 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

4 De citit...

5 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată