Fotbal: Ronaldo i-a spus judecătorului că și-ar dori să se întoarcă în Anglia

Fotbal: Ronaldo i-a spus judecătorului că și-ar dori să se întoarcă în Anglia

Starul lui Real Madrid Cristiano Ronaldo, acuzat de fraudă fiscală, a declarat în fața judecătorului că niciodată nu a avut probleme cu fiscul în Anglia, spunând că își dorește să se întoarcă acolo, potrivit postului de radio Cadena Ser.

''Nu am avut niciodată probleme în Anglia (...) Și tocmai de aceea mi-aș dori să mă întorc în Anglia'', a spus Ronaldo în timpul declarației sale de o oră și jumătate făcută la tribunalul din Madrid și citat de postul spaniol de radio.

Ministerul public îi reproșează internaționalul portughez în vârstă de 32 ani că a utilizat societăți din străinătate — din Insulele Virgine britanice și din Irlanda, unde taxele de impozitare sunt foarte mici — pentru a evita să-și plătească în Spania impozitele pentru drepturile de imagine.

Jucătorul a asigurat luni, în fața tribunalului, că structura vizată de anchetă a fost creată în 2004, când juca la Manchester United, înaintea venirii lui la Real în 2009, potrivit explicației date de el într-un comunicat după această audiere.

Dacă Ronaldo va fi condamnat, el riscă ''o amendă de cel puțin 28 milioane euro'' și o pedeapsă care poate ajunge la 3 ani și jumătate de închisoare, potrivit sindicatului experților din ministerul finanțelor, Gestha.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Zvon...