Fotbal: Rose (RB Salzburg) - 'Arbitrii şi-au recunoscut greşeala'

Fotbal: Rose (RB Salzburg) - 'Arbitrii şi-au recunoscut greşeala'

Antrenorul echipei de fotbal RB Salzburg, Marco Rose, a declarat, joi seara, după ce campioana Austriei a ratat calificarea în finale Europa League, că arbitrii şi-au recunoscut greşeala care a dus la eliminarea echipei sale.

''Arbitrajul? În zona mixtă mi s-a spus că arbitrii ruşi au ajuns epuizaţi la vestiare şi emoţionaţi, deoarece ştiau că nu au luat decizia bună, şi-au recunoscut eroarea. Acest lucru mă mişcă, iar dacă cineva îşi recunoaşte greşeala atunci sunt gata să îl iert'', a afirmat tehnicianul german.

Olympique Marseille a marcat golul calificării în min. 116, prin Rolando, în urma unui corner acordat eronat echipei franceze, după ce mingea şutată de un fotbalist al oaspeţilor a lovit un coechipier şi nu un jucător de la RB Salzburg.

''Cred că ei au avut un pic mai mult noroc, îi felicit, acum trebuie să privim înainte cu capul sus. Sunt foarte, foarte mândru de echipa mea, cred că jucătorii mei au reprezentat bine fotbalul austriac'', a mai spus Rose.

''E foarte bine dacă avem această reputaţie de club formator, de a lua jucători tineri şi de a-i aduce la un nivel superior, acest lucru nu n împiedică să urmărim obiective mari. E normal ca un jucător care a evoluat să vrea să joace într-un campionat mai puternic, dar asta înseamnă şi că facem o muncă bună'', a caracterizat Rose clubul austriac, care anul trecut a câştigat Youth League, iar mulţi dintre tineri au fost promovaţi la prima echipă.

Olympique Marseille s-a calificat în finala Europa League la fotbal, joi seara, deşi a fost învinsă de RB Salzburg cu scorul de 2-1 (0-0, 2-0), după prelungiri, la Salzburg, în manşa secundă a semifinalelor .

Olympique Marseille, care a câştigat cu 2-0 în tur, a obţinut calificarea graţie golului reuşit de Rolando (116), însă după o mare eroare de arbitraj. Salzburg a reuşit să marcheze de două ori în primele 20 de minute ale reprizei secunde, prin Amadou Haidara (53) şi Bouna Sarr (65, autogol), dar OM a înscris golul calificării în prelungiri, după un corner acordat în mod eronat oaspeţilor.
AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...