Fotbal: Salah e "un jucător fantastic", a declarat Klopp după victoria lui Liverpool cu Atletico (3-2)

Fotbal: Salah e "un jucător fantastic", a declarat Klopp după victoria lui Liverpool cu Atletico (3-2)

Germanul Juergen Klopp, antrenorul echipei engleze de fotbal FC Liverpool, învingătoare cu 3-2, în deplasare, în faţa lui Atletico Madrid, a lăudat prestaţia egipteanului Mohamed Salah, autorul unei duble, considerându-l un jucător fantastic.

"Salah este un jucător fantastic. El o dovedeşte pe teren tot timpul. A înscris două goluri frumoase, nu chiar uşoare, şi ajută mult echipa. El o ajută şi defensiv, joacă pentru echipă", a spus Klopp.

"Eu sunt mulţumit de acest meci, ar fi trebuit să ne creăm mai multe avantaje, dar este dificil când ei s-au apărat foarte bine", a adăugat Klopp.

Într-un derby al grupelor, Liverpool a întrecut-o pe Atletico Madrid cu 3-2, în deplasare. ''Cormoranii'' au avut 2-0, prin golurile lui Salah şi Naby Keita, dar Griezmann a egalat printr-o ''dublă''. Francezul a fost eliminat în repriza secundă şi echipa antrenată de Jurgen Klopp a câştigat prin golul lui Salah din penalty (78).
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale