Fotbal: Selecţionerul Argentinei, Lionel Scaloni, lovit de o maşină când se afla pe bicicletă

Fotbal: Selecţionerul Argentinei, Lionel Scaloni, lovit de o maşină când se afla pe bicicletă

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Argentinei, Lionel Scaloni, a fost internat pentru scurt timp într-un spital din Mallorca, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce se afla pe bicicletă, a anunţat Federaţia argentiniană de fotbal, citată de agenţiile internaţionale de presă.

''Antrenorul Argentinei, Lionel Scaloni, a suferit un accident, azi, în timp ce mergea pe bicicletă. Acum este în drum spre casă după ce a fost externat din spital'', a anunţat forul argentinian pe contul său de Twitter.

Cotidianul spaniol El Mundo anunţase marţi dimineaţa că Scaloni, care a fost numit selecţioner al Argentinei în noiembrie 2018, a fost internat în spitalul Universitario Son Espases din Mallorca, având mai multe răni.

Potrivit poliţiei locale, Scaloni (40 ani), fost jucător la Deportivo La Coruna şi Mallorca, a suferit o lovitură la cap, iar şoferul maşinii care l-a lovit nu se afla sub influenţa alcoolului. Chiar şoferul a fost cel care a sunat la 112 pentru ambulanţă. Serviciul de ambulanţă din Baleare a precizat că Scaloni a suferit ''diferite contuzii''.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…