Fotbal: Selecţionerul Flick, nemulţumit de lipsa de eficacitate a echipei Germaniei

Fotbal: Selecţionerul Flick, nemulţumit de lipsa de eficacitate a echipei Germaniei

Selecţionerul naţioanlei de fotbal a Germaniei, Hansi Flick, este nemulţumit de lipsa de eficacitate a echipei sale, ce a învins joi Liechtenstein cu un scor neaşteptat de strâns, 2-0, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale 2022, din care face parte şi România.

În meciul cu Liechtenstein, debutul lui Flick ca selecţioner, Germania a irosit puţinele ocazii pe care le-a avut şi a fost lipsită de creativitate, notează DPA înaintea întâlnirii cu Armenia, de duminică, de la Stuttgart, şi a celei de miercuri cu Islanda, de la Reykjavik, tot din preliminariile CM 2022.

"Noi, antrenorii, nu suntem orbi. Şi nici nu e treaba noastră să facem lumea să creadă că lucrurile stau mai bine decât sunt în realitate. Nu putem fi mulţumiţi de numărul de goluri marcate", a declarat sâmbătă Flick într-o conferinţă de presă înaintea primului său meci pe teren propriu ca selecţioner.

"Ne-am creat trei sau patru ocazii la început, însă ne-a lipsit încrederea în faţa porţii. Trebuie să o recăpătăm", a spus tehnicianul despre meciul de joi.

El a menţionat că nu urmăreşte doar rezultatul, dar şi alţi factori, ca dedicaţia şi dorinţa de a juca un fotbal ofensiv, sunt la fel de importante pentru el la începutul mandatului de selecţioner.

"Vrem nouă puncte în total" după cele trei partide din această lună, a adăugat Flick.

Foto: (c) GIAN EHRENZELLER/EPA


Leroy Sane a fost surprinzător titular în meciul cu Liechtenstein, în care a marcat un gol, după ce a avut o perioadă proastă la Bayern Munchen. El a fost în dificultate în sezonul trecut la echipa bavareză, sub comanda lui Flick, însă tehnicianul a declarat: "Toată lumea spune că au fost probleme între mine şi Leroy la Bayern. Sunt prostii."
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”