Fotbal: Selecționerul naționalei României a susținut un curs la Facultatea de Educație Fizică din Brașov

Fotbal: Selecționerul naționalei României a susținut un curs la Facultatea de Educație Fizică din Brașov

Selecționerul naționalei de fotbal a României, Christoph Daum, și secundul Ionuț Badea au susținut, miercuri, un curs la Facultatea de Educație Fizică și Sporturi montane din cadrul Universității Transilvania din Brașov, potrivit site-ului Federației Române de Fotbal.

''Studenții aceștia sunt o parte din cei care vor influența în viitor sportul românesc. Trebuie să avem grijă de ei, să îi pregătim bine pentru dezvoltarea sportului românesc'', a declarat Daum după ce a prezentat cursul cu titlul ''Ce pot învăța din sport societatea și lumea afacerilor'.

Ionuț Badea le-a vorbit celor aproximativ 150 de studenți despre principiile tehnico-tactice din fotbal, despre cum se face o pregătire fizică bună și le-a explicat de ce un antrenor trebuie să fie și un bun psiholog pentru a avea succes.

''A fost o plăcere să mă aflu în fața acestor studenți. Mi-am reamintit de anii mei de studenție, eu fiind la rândul meu un absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, dar a celei din Pitești'', a spus Ionuț Badea.

Marți seara, Daum a fost premiat cu diploma de excelență pentru pionierat în fotbalul românesc, în cadrul primei ediții a DeBizz Awards, gala de premiere a companiilor din mediul de business de limba germană din România, menționează FRF.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 Ucraina a umblat la „cutia cu maimuțe” pentru atacul din Crimeea? În cazul ăsta, Rusia s-ar confrunta cu probleme enorme

5 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...