Fotbal: Selecționerul naționalei României a susținut un curs la Facultatea de Educație Fizică din Brașov

Fotbal: Selecționerul naționalei României a susținut un curs la Facultatea de Educație Fizică din Brașov

Selecționerul naționalei de fotbal a României, Christoph Daum, și secundul Ionuț Badea au susținut, miercuri, un curs la Facultatea de Educație Fizică și Sporturi montane din cadrul Universității Transilvania din Brașov, potrivit site-ului Federației Române de Fotbal.

''Studenții aceștia sunt o parte din cei care vor influența în viitor sportul românesc. Trebuie să avem grijă de ei, să îi pregătim bine pentru dezvoltarea sportului românesc'', a declarat Daum după ce a prezentat cursul cu titlul ''Ce pot învăța din sport societatea și lumea afacerilor'.

Ionuț Badea le-a vorbit celor aproximativ 150 de studenți despre principiile tehnico-tactice din fotbal, despre cum se face o pregătire fizică bună și le-a explicat de ce un antrenor trebuie să fie și un bun psiholog pentru a avea succes.

''A fost o plăcere să mă aflu în fața acestor studenți. Mi-am reamintit de anii mei de studenție, eu fiind la rândul meu un absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, dar a celei din Pitești'', a spus Ionuț Badea.

Marți seara, Daum a fost premiat cu diploma de excelență pentru pionierat în fotbalul românesc, în cadrul primei ediții a DeBizz Awards, gala de premiere a companiilor din mediul de business de limba germană din România, menționează FRF.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante