Fotbal: Sergi Roberto (FC Barcelona) - La gol m-am aruncat fără să mă gândesc

Fotbal: Sergi Roberto (FC Barcelona) - La gol m-am aruncat fără să mă gândesc

Sergi Roberto, autorul golului prin care FC Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, a declarat după meciul cu Paris Saint-Germain că s-a aruncat fără să se mai gândească la centrarea lui Neymar în ultimele secunde de joc.

''La gol, m-am aruncat fără să mă gândesc dinainte, fără să știu dacă eram sau nu în poziție de ofsaid. Apoi am rămas pe gazon pentru a mă bucura de gol'', a relatat Sergi Roberto după meciul de poveste de pe Camp Nou.

''A fost foarte complicat, trebuia să marcăm trei goluri (în ultima jumătate de oră, n. red.) și suntem foarte fericiți. Am plecat de la Paris foarte supărați, iar tot ce s-a petrecut în această seară este incredibil. Eram pregătiți pentru asta'', a mai spus fotbalistul.

''Publicul a însemnat zece jucători în plus pe teren și îi dedicăm acest meci. Vom sărbători și apoi ne vom gândi la următorul meci de campionat'', a precizat Sergi Roberto, introdus pe teren în minutul 76, în locul lui Rafinha.

FC Barcelona a reușit o calificare de senzație în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, pe Camp Nou, după o victorie incredibilă cu scorul de 6-1 (2-0) în fața formației Paris Saint-Germain, care câștigase cu 4-0 în turul optimilor.

Barca s-a impus prin golurile marcate de Luis Suarez (3), Layvin Kurzawa (40, autogol), Lionel Messi (50 — penalty), Neymar (88, 90+1 — penalty) și Sergi Roberto (90+5), respectiv Edinson Cavani (62).

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale