Fotbal: Sergio Ramos a ajuns la un acord cu Paris Saint-Germain (presă)

Fotbal: Sergio Ramos a ajuns la un acord cu Paris Saint-Germain (presă)

Fundaşul internaţional spaniol Sergio Ramos, devenit jucător liber joi, când i-a expirat contractul cu Real Madrid, a ajuns la un acord cu echipa franceză de fotbal Paris Saint-Germain, a anunţat mass-media spaniolă, confirmând o informaţie difuzată de RMC Sport în Franţa, informează AFP.

"Sergio Ramos va merge la PSG", a titrat joi seara ziarul sportiv madrilen AS, pe website-ul său. "Acord Ramos - PSG", a scris la rândul său cotidianul Marca în ediţia sa online.

"Joi, fratele şi reprezentantul său Rene (Ramos) a luat avionul în direcţia Paris pentru a negocia termenii acordului" cu PSG, care se va întinde pe doi ani, conform AS.

Presa iberică precizează, totodată, că Sergio Ramos, care a pus capăt aventurii sale de 16 ani alături de Real Madrid, se va deplasa la rândul său în capitala Franţei, "în următoarele zile" pentru tradiţionala vizită medicală şi semnarea contractului.

La 35 ani, fostul căpitan al lui Real Madrid, care nu a fost inclus în lotul Spaniei pentru EURO 2020 din cauza unei accidentări, urmează să încaseze pe Parc des Princes un salariul similar cu cel pe care l-a primit la Real, de aproximativ 10 milioane euro pe sezon, dezvăluie AS.

La PSG, Ramos îi va reîntâlni pe argentinianul Angel Di Maria şi costaricanul Keylor Navas, foştii săi coechipieri de la Real Madrid, dar şi câţiva compatrioţi spanioli, precum Pablo Sarabia, Sergio Rico, Ander Herrera sau Juan Bernat.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!