Fotbal: Sergio Ramos a semnat un contract valabil până în 2023 cu Paris Saint-Germain (oficial)

Fotbal: Sergio Ramos a semnat un contract valabil până în 2023 cu Paris Saint-Germain (oficial)

Clubul de fotbal Paris Saint-Germain a anunţat joi, pe site-ul său oficial, recrutarea emblematicului fundaş spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al echipei Real Madrid, care a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2023 cu gruparea din capitala Franţei.

"Sunt foarte fericit să mă alătur clubului Paris Saint-Germain. Acesta este o mare schimbare în viaţa mea, o nouă provocare şi este o zi pe care nu o voi uita niciodată", a spus Ramos după semnarea contractului.

"Sunt foarte mândru că fac parte din acest proiect ambiţios, că mă alătur acestei echipe cu atât de mulţi jucători minunaţi. PSG este un club care a dovedit deja că este la cel mai înalt nivel. Vreau să cresc în continuare şi să mă îmbunătăţesc la Paris. Pentru a ajuta echipa să câştige cât mai multe trofee", a adăugat internaţionalul spaniol.

În vârstă de 35 ani, Sergio Ramos s-a lansat în fotbalul profesionist la FC Sevilla, de unde s-a transferat în 2005 în Real Madrid, echipă alături de care a câştigat cinci titluri de campion al Spaniei şi patru Ligi ale Campionilor, între alte trofee.

El este campion mondial (2010) şi dublu campion european (2008, 2012) cu reprezentativa Spaniei, al cărei tricou l-a îmbrăcat de 180 de ori până acum.

Confruntat cu o accidentare care l-a ţinut departe de gazon în partea a doua a sezonului trecut, Sergio Ramos nu a fost inclus în lotul Spaniei pentru EURO 2020, unde La Roja a fost eliminată în semifinale de Italia.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…