Fotbal: Sergio Ramos, suspendat 2 meciuri de UEFA după ce a recunoscut că a forţat primirea unui cartonaş galben

Sergio Ramos, căpitanul echipei Real Madrid, a primit o suspendare de două meciuri în Liga Campionilor pentru că a forţat primirea unui cartonaş galben în cursul meciului cu Ajax Amsterdam, din prima manşă a optimilor de finală ale celei mai importante competiţii continentale intercluburi, disputat pe 13 februarie în Olanda, a anunţat Comisia de disciplină a Uniunii europene de fotbal (UEFA).

În zona mixtă, după meciul câştigat cu 2-1 de Real, fundaşul central a recunoscut că a acţionat în mod voluntar pentru a fi suspendat la meciul retur cu Ajax, evitând astfel riscul unei eventuale suspendări în sferturile de finală.

"Adevărul este că, văzând rezultatul, aş minţi dacă aş spune că nu mi-a trecut prin cap acest lucru. Nu este vorba de subestimarea adversarului, însă uneori trebuie să iei o decizie, iar eu asta am făcut", a spus Ramos.

Căpitanul madrilenilor a afirmat ulterior că declaraţia sa de la Amsterdam a fost înţeleasă greşit, însă oficialii UEFA au decis să-l suspende pentru două partide, astfel că internaţionalul spaniol va rata prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, în cazul în care echipa sa va reuşi să se califice.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Dragomir, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum se stă. Ultimele cifre și calcule din taberele principalelelor partide

2 Se întoarce foaia? Gunoiul care l-a înregistrat pe Nicușor Dan, chemat de procurori cu înregistrările difuzate…

3 Sindile, audiat la DNA! În vârstă de 42 de ani, șeful jandarmilor la represiunea din 10 august s-a pensionat p…

4 CTP / Nu votez cu madam Cârnat

5 ULTIMA ORĂ Dorinel Umbrărescu va construi și drumul expres Brăila-Galați, după ce a câștigat contractul de 371…