Fotbal: Slovacul Adam Nemec a semnat pentru FC Dinamo

Fotbal: Slovacul Adam Nemec a semnat pentru FC Dinamo

Atacantul slovac Adam Nemec a semnat un contract cu clubul de fotbal Dinamo Bucureşti pentru sezonul competiţional 2020-2021, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, a anunţat, sâmbătă, directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial al grupării.

Nemec, care a jucat ultima oară la Pafos FC, în prima liga a campionatului cipriot, a evoluat doua sezoane la Dinamo, 2016-2017 şi 2017-2018, marcând 17 goluri în 57 de meciuri disputate în campionat.

Slovacul a câştigat cu Dinamo un trofeu, Cupa Ligii în 2017, marcând ambele goluri ale roş-albilor în finala cu ACS Poli Timişoara (scor 2-0).

Nemec a mai evoluat în cariera sa la Dubnica, Zilina (ambele din Slovacia), Genk (Belgia), Erzgebirge Aue, Kaiserslautern, Ingolstadt, Union Berlin (toate din Germania), New York City FC (SUA), Willem II Tilburg (Olanda).

Adam Nemec are 43 de selecţii în naţionala Slovaciei şi 13 goluri marcate. Anul trecut a fost golgheterul campionatului Ciprului, cu 16 reuşite.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa foto: FC DINAMO BUCURESTI/Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...