Fotbal: Starul brazilian Neymar a aterizat la Bourget (Franţa)

Fotbal: Starul brazilian Neymar a aterizat la Bourget (Franţa)

Jucătorul-vedetă al echipei Paris Saint-Germain şi al naţionalei de fotbal a Braziliei, Neymar, a aterizat vineri în jurul prânzului pe aeroportul parizian din Bourget, provenind din Brazilia, unde se afla în convalescenţă după operaţia sa la piciorul drept de la începutul lunii martie, au anunţat surse aeroportuare, citate de AFP.

Starul brazilian, aşteptat iniţial vineri dimineaţă la bordul unui avion al companiei Air France, a aterizat în cele din urmă în Franţa la bordul unui avion privat. Neymar îşi va încheia convalescenţa la Paris şi va asista la finalul de sezon al echipei sale de club.

PSG a anunţat, la începutul acestei săptămâni, că Neymar va fi supus "în următoarele zile" unor noi teste medicale, sub supravegherea medicului lui PSG, Eric Rolland, şi a celui al selecţionatei Braziliei, Rodrigo Lasmar, pentru a se evalua modul în care decurge recuperarea fotbalistului după operaţia la piciorul drept, efectuată pe 3 martie, în Brazilia.

În vârstă de 26 ani, Neymar s-a accidentat pe 25 februarie, în cursul meciului cu Olympique Marseille din campionatul Franţei, ratând toate meciurile disputate de PSG de atunci, inclusiv manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, pierdută în faţa spaniolilor de la Real Madrid (1-2), pe 6 martie.

Revenirea în Hexagon îi va permite brazilianului să asiste la finala Cupei Franţei, dintre PSG şi Herbiers, programată marţi, brazilianul urmând să fie prezent în data 12 mai pe Parc des Princes, la meciul dintre PSG şi Rennes, pentru a lua parte la ceremonia de decernare a trofeului de campioană naţională.
AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /