Fotbal: Steaua București s-a despărțit de Paul Papp

Fotbal: Steaua București s-a despărțit de Paul Papp

Clubul de fotbal Steaua București a anunțat vineri că a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului cu jucătorul Paul Papp.

Fundașul Papp se alătură astfel lui Ciprian Marica, Paul Pârvulescu, Thaer Bawab, Cornel Râpă și Cătălin Carp, care s-au despărțit de Steaua în această pauză competițională, informează site-ul oficial al clubului bucureștean.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a părăsit Steaua după două sezoane, în care a reușit să câștige titlul, Cupa României și Cupa Ligii Adeplast.

Paul Papp este un fundaș central născut la 11 noiembrie 1989, în Dej, care a debutat în fotbalul profesionist la Unirea Dej, iar după două sezoane a semnat cu FC Botoșani.

În anul 2009 a fost achiziționat de FC Vaslui, la care a rămas până în 2012, perioadă în care a evoluat în 74 de jocuri și a înscris de 6 ori. Acum patru ani a semnat cu Chievo Verona, pentru care a bifat 14 partide și a înscris un gol, iar în a doua parte a sezonului 2013-2014 a fost împrumutat la Astra Giurgiu. Până în prezent, Papp a îmbrăcat de 18 ori tricoul echipei naționale și a înscris trei goluri. La Steaua București a evoluat de 63 de ori și a punctat de trei ori.

AGERPRES (AS autor: Aristotel Bunescu, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...