Fotbal: Ştefan Radu a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri pentru Lazio în Serie A

Fotbal: Ştefan Radu a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri pentru Lazio în Serie A

Fundaşul român Ştefan Radu a devenit, miercuri, jucătorul care are cele mai multe meciuri disputate pentru clubul Lazio Roma în prima ligă italiană de fotbal, 320.

Radu (34 ani), introdus în min. 77 al partidei dintre Lazio şi Fiorentina (2-1), l-a depăşit pe Aldo Puccinelli, care a adunat 319 meciuri pentru Lazio. Lui Puccinelli nu îi sunt luate în considerare alte 20 de meciuri pe care le-a jucat disputat în sezonul 1945/46, în faza grupelor acelui campionat, primul după Al Doilea Război Mondial.

"Emoţionant, se fac 13 ani de când sunt la Lazio, iar în februarie am debutat contra Fiorentinei, câştigând cu 2-1. Azi a fost o altă victorie, pentru a sărbători cele 320 de prezenţe în acest tricou'', a declarat Radu după meci.

''Azi Lazio poate a jucat urât, dar la final a obţinut rezultatul dorit, suntem mulţumiţi. Suntem încă în spate în clasament, dar cred că dacă vom câştiga două-trei partide putem reintra în luptă pentru primele locuri. Singurul obiectiv e să câştigăm de fiecare dată partida următoare. Nu ţintesc un record, ci vreau să las ceva aici, la Lazio. Acum pentru mine e important să câştigăm la Parma'', a mai comentat Ştefan Radu.

Lazio a învins-o miercuri pe Fiorentina cu 2-1, pe Stadio Olimpico, prin golurile marcate de Felipe Caicedo (6) şi Ciro Immobile (75), respectiv Dusan Vlahovic (89 - penalty).

Radu a intrat în min. 77 în locul lui Gonzalo Escalante.

Lazio se află pe locul 8 în Serie A, cu 25 de puncte din 16 partide.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...