Fotbal: Ştefan Radu are oferte din China, Arabia Saudită şi Olanda (presă)

Fotbal: Ştefan Radu are oferte din China, Arabia Saudită şi Olanda (presă)

Ştefan Radu, fotbalistul român al lui Lazio, are oferte de la echipe din China, Arabia Saudită şi Olanda, informează Corriere della Sera.

Radu, unul dintre cei mai vechi jucători ai lui Lazio, este şi în vizorul a trei formaţii din Serie A, Atalanta, Parma şi Torino, însă nu vrea să continue la altă formaţie din Italia, după 11 ani şi jumătate la gruparea biancoceleste.

Pentru fundaşul care în octombrie va împlini 33 de ani, destinaţiile preferate par a fi China şi Arabia Saudită, scrie Corriere della Sera, care nu menţionează numele echipelor interesate de Radu. Românul a fost contactat zilele trecute şi de clubul olandez Vitesse Arnhem.

Radu mai are doi ani de contract cu Lazio.

Presa italiană a a anunţat de circa o lună că fundaşul s-ar putea despărţi de actuala sa echipă, pentru care a jucat 348 de meciuri, câştigând de trei ori Cupa (ultima oară chiar în acest an) şi de două ori Supercupa Italiei.

Potrivit site-ului lanotiziasportiva.com, Radu ar fi avut o discuţie destul de aprinsă cu doi coechipieri, Wallace şi Bastos, pe care i-a acuzat că sunt prea puţin ataşaţi de Lazio. Situaţia a degenerat şi a ajuns în atenţia directorului sportiv Igli Tare, care a luat decizia să renunţe la fotbalistul român. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…