Fotbal: Succes uriaş pentru documentarul lui Neymar produs de Netflix

Fotbal: Succes uriaş pentru documentarul lui Neymar produs de Netflix

Avanpremiera serialului documentar "Neymar, haosul perfect" produs de Netflix a atras sute de mii de telespectatori cu ocazia difuzării în direct a primului episod, luni seara, pe platforma Twitch din Brazilia, informează AFP.

Primul episod în care numărul 10 brazilian "îşi deschide" viaţa publicului, după propriile sale cuvinte, a fost difuzat în avanpremieră pe canalul Twitch al jurnalistului Casimiro Miguel, care are 1,6 milioane de abonaţi şi a atras 530.000 de spectatori simultan.

Mult aşteptata producţie este împărţită în trei părţi şi se concentrează pe cariera fotbalistică şi viaţa personală a lui Neymar, în vârstă de 29 ani.

Povestea urmăreşte începuturile sale în fotbal, într-o familie modestă din statul Sao Paulo şi primele sale victorii la Santos, până la celebritatea sa în Europa, unde a strălucit pentru FC Barcelona, începând din 2013, şi pentru Paris Saint-Germain, din 2017 şi până în prezent.

Neymar, o figură controversată pe teren şi în acestuia, unde a făcut obiectivul unor acuzaţii de abuz sexual din partea mai multor femei, este urât la fel de mult pe cât este de venerat de către fanii fotbalului.

Serialul reaminteşte numeroasele critici cu care s-a confruntat atacantul de-a lungul carierei sale.

"Sunt criticat mult mai mult decât merit şi uneori este greu. Pentru familie şi cercul apropiat, eu sunt Batman-ul vieţii lor, iar pentru cei care nu mă cunosc bine, eu sunt Joker-ul", spunea el.

"Am încredere în mine, punct", a adăugat fotbalistul.

Pe ecran apare şi viaţa lui Nemyar ca tată al lui Davi, în vârstă de 10 ani, la fel ca şi relaţia cu tatăl său, de la care a moştenit numele şi care este gardianul imaginii sale.

Într-un fragment, tatăl lui Neymar declară că fiul său mai are "şapte-opt" ani înainte de a pune capăt carierei fotbalistice.

Actualii săi colegi de echipă Lionel Messi şi Kylian Mbappe apar şi ei în documentar, alături de alte vedete precum Thiago Silva, Dani Alves şi David Beckham.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

2 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

3 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

4 Cam are dreptate omul ăsta în ce spune...

5 Uite un articol care merită citit!