Fotbal: Sunt norocos că am lucrat sub ''bagheta'' lui Guardiola, spune Messi

Fotbal: Sunt norocos că am lucrat sub ''bagheta'' lui Guardiola, spune Messi

Starul argentinian Lionel Messi (FC Barcelona) spune că a fost ''norocos'' pentru că a avut ocazia să lucreze sub ''bagheta'' antrenorului spaniol Pep Guardiola atunci când acesta a pregătit gruparea catalană, între 2008 şi 2012, scrie Reuters.

''Acesta avea ceva special în modul de a antrena'', a punctat Messi, alimentând astfel speculaţiile privind o eventuală plecare a sa la Manchester City, echipa actuală a tehnicianului spaniol.

Messi a fost un pilon central al echipei blaugrana cât timp Guardiola s-a aflat pe banca tehnică, câştigând 14 titluri majore, iar zvonurile continuă în ceea ce priveşte posibila sa plecare la ''cetăţeni'', mai ales că antrenorul spaniol a semnat o nouă înţelegere cu fosta campioană din Premier League.

''Pep te face să vezi lucrurile într-un anumit fel: cum se pregăteşte pentru fiecare meci, atât defensiv cât şi ofensiv...spune exact cum va decurge meciul, când trebuie să ataci pentru a câştiga. Am avut norocul să mă antrenez sub Guardiola şi Luis Enrique, cei mai buni tehnicieni. Ei m-au ajutat să fiu în formă maximă atât din punct de vedere fizic cât şi psihic, au de asemenea, o viziune tactică'', a menţionat Messi.

Luna trecută, Guardiola spunea că nu ştie care va fi situaţia lui Messi la FC Barcelona, dar ca fan al echipei catalane, el îşi doreşte ca argentinianul să rămână pe Camp Nou până la finalul carierei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 Informații certe

3 Așa o fi?

4 Îngrijorare în Anglia după apariția „mâncătoarei de carne”, o infecție care se transmite sexual şi care cauzea…

5 „Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată …