Fotbal: Tatăl lui Messi s-a întâlnit cu preşedintele Barcelonei pentru a rezolva criza

Fotbal: Tatăl lui Messi s-a întâlnit cu preşedintele Barcelonei pentru a rezolva criza

Tatăl vedetei Lionel Messi, Jorge Messi, s-a întâlnit miercuri cu preşedintele clubului de fotbal FC Barcelona, Josep Bartomeu, potrivit presei spaniole, în încercarea de a rezolva criza izbucnită după ce jucătorul argentinian şi-a manifestat dorinţa de a părăsi gruparea catalană, transmite DPA.

Întâlnire de la Barcelona ar trebui să rezolve această dispută şi să dea un răspuns dacă fotbalistul de 33 de ani poate pleca de la club gratis, după ce a jucat aproape două decenii pentru culorile blaugrana.

Messi a boicotat primele două antrenamente ale echipei dinaintea noului sezon, luni şi marţi, după ce a anunţat clubul săptămâna trecută că doreşte să plece liber de contract.

Barcelona continuă să afirme că notificarea legată de dorinţa lui Messi de a pleca trebuia făcută în iunie, iar acum starul argentinian este sub contract cu clubul, având o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro.

Destinaţia viitoare a lui Messi a fost vehiculată a fi Manchester City, dar echipa pregătită de fostul antrenor al lui Messi la Barcelona, Pep Guardiola, nu doreşte să facă nicio mişcare în acest sens, până când situaţia fotbalistului nu va fi clarificată.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Românca ucisă de rechin în Egipt lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată

2 Totul se petrece în sectorul românesc al Mării Negre / Priviți, americanii și NATO stau cu ochii pe ruși ca pe butelie

3 Un propagandist al Kremlinului se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

4 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au început să facă diferența pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei

5 Șeful armatei SUA / În mod clar, China își construiește capacitatea de a ataca Taiwanul