Fotbal: ''Te iubesc mult'', i-a scris Messi lui Neymar pe Instagram

Fotbal: ''Te iubesc mult'', i-a scris Messi lui Neymar pe Instagram

Atacantul argentinian al Barcelonei, Leo Messi, i-a spus un adio afectuos pe Instagram colegului său brazilian Neymar, care părăsește clubul catalan, urmând să ajungă la Paris Saint-Germain.

''A fost o plăcere enormă să petrec acești ani cu tine, +amigo+ @neymarjr. Îți doresc mult succes în această nouă etapă a vieții tale. Pe curând'', scrie Messi alături de un video.

Mesajul este încheiat cu 'tkm' (te quiero mucho), ''te iubesc mult'' în spaniolă.

Postarea argentinianului a fost deja văzută de peste 1,8 milioane ori pe Instagram.

Clipul video este o serie de fotografii ale celor doi fotbaliști purtând tricoul Barcei și sărbătorind goluri sau victorii.

Starul brazilian i-a anunțat miercuri pe coechipierii săi reuniți la antrenament de plecarea sa de la Barca. Clubul, la rândul său, a insistat asupra obligativității plătirii clauzei de reziliere de 222 milioane euro pentru a-l lăsa să plece.

Agentul sportiv al jucătorului brazilian, Wagner Ribeiro, a declarat apoi că PSG va plăti ''în următoarele ore'' cele 222 milioane euro și l-ar putea prezenta pe brazilian presei la ''sfârșitul săptămânii'' la Paris.

AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Adrian Drăguț)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina