Fotbal: Toate testele pentru COVID-19 ale lotului naţionalei sunt negative

Fotbal: Toate testele pentru COVID-19 ale lotului naţionalei sunt negative

Testele pentru COVID-19 efectuate de fotbaliştii echipei naţionale şi de membrii staff-ului tehnic, conform protocolului medical stabilit de UEFA pentru Liga Naţiunilor, sunt negative, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

"Ieri dimineaţă a avut loc la Mogoşoaia testarea întregului lot tricolor şi a staff-ului de către instituţia medicală recunoscută de UEFA pentru competiţiile oficiale. Această recoltare de probe a fost necesară pentru respectarea protocolului medical în contextul pandemiei, pentru partida de vineri cu Irlanda de Nord. În această dimineaţă, au fost comunicate oficial rezultatele testării: toţi jucătorii sunt apţi, toate testele lor şi ale membrilor staff-ului sunt negative", se arată în comunicatul FRF.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte la 4 septembrie (ora 21:45), la Bucureşti, selecţionata Irlandei de Nord, şi la 7 septembrie (ora 21:45), la Klagenfurt, reprezentativa Austriei, în primele două partide din noua ediţie a Ligii Naţiunilor.

Testaţi mai devreme, toţi membrii delegaţiei echipei naţionale Under 21 a României au primit rezultatele testului COVID-19, acestea fiind negative. Naţionala de tineret urmează să întâlnească la 4 septembrie Finlanda şi la 8 septembrie Malta în două partide programate în deplasare în cadrul preliminariilor Campionatului European Under 21 de anul viitor.
AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria