Fotbal: Turcul Cakir va arbitra meciul CFR Cluj - Slavia Praga, din play-off-ul Ligii Campionilor

Fotbal: Turcul Cakir va arbitra meciul CFR Cluj - Slavia Praga, din play-off-ul Ligii Campionilor

Cunoscutul arbitru turc Cuneyt Cakir va conduce meciul dintre CFR Cluj şi Slavia Praga, care va avea loc marţi, de la ora 22:00, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal, potrivit site-ului UEFA.

Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Bahattin Duran şi Tarik Ongun, al patrulea oficial va fi Huseyin Gocek, arbitru video a fost nominalizat Mete Kalkavan, iar arbitru asistent video va fi Ali Palabiyik.

Cakir (42 ani), arbitru internaţional din 2006, a condus până acum 51 de meciuri în Champions League, printre care şi finala din 2015, Barcelona - Juventus (3-1).

Cuneyt Cakir a arbitrat-o de trei ori pe Steaua în cupele europene, în meciul cu Motherwell (3-0) din 30 iulie 2009, în turul al treilea preliminar al Europa League, în partida cu Schalke 04 (0-3) din grupele Ligii Campionilor, pe 18 septembrie 2013, şi la eşecul cu Sporting Lisabona (1-5) din play-off-ul Champions League, pe 23 august 2017.

Belgianul Thibault De Gendt va fi delegat UEFA, iar observator pentru arbitri a fost desemnat germanul Eugen Strigel.

Slavia, la care joacă românii Alexandru Băluţă şi Nicolae Stanciu, nu a pierdut în şase meciuri cu echipe din România (două victorii, patru egaluri).
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: www.hurriyetdailynews.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...