Fotbal: Ucraina - Echipa Karpatî Lvov, în carantină după descoperirea a 25 de cazuri de infectare cu Covid-19

Fotbal: Ucraina - Echipa Karpatî Lvov, în carantină după descoperirea a 25 de cazuri de infectare cu Covid-19

Echipa ucraineană de fotbal Karpatî Lvov a fost plasată în carantină pentru cel puţin două săptămâni după descoperirea a 25 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul jucătorilor şi personalului său, informează L'Equipe.

Într-un comunicat dat publicităţii marţi, Karpatî Lvov a precizat că 65 de persoane din club au fost testate pentru Covid-19, iar echipa speră acum să poată reveni în competiţie după ce perioada de carantină se va încheia.

Clubul din Lvov a anunţat că toate antrenamentele programate în următoarea perioadă au fost anulate. De asemenea, următoarele două meciuri pe care Karpatî urma să le dispute în campionatul Ucrainei, la jumătatea lunii iunie, au fost anulate, a precizat Liga ucraineană de fotbal.

Karpatî nu a disputat nici meciul cu FC Mariupol, programat duminică, după descoperirea primelor cazuri de infectare în cadrul clubului din Lvov, oraş din vestul ţării.

În Ucraina au fost înregistrate 727 de decese şi 24.340 de cazuri de infectare cu noul coronavirus de la debutul pandemiei.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...