Fotbal: UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Arsenal și Bayern

Fotbal: UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Arsenal și Bayern

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva cluburilor Arsenal și Bayern Munchen, după meciul ce a avut loc marți la Londra în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, a anunțat miercuri forul fotbalistic european.

UEFA îi reproșează lui Arsenal "invadarea terenului" de către suporterii săi. Fanii germani sunt acuzați de "aruncarea unor obiecte". Comisia de disciplină a UEFA va examina acest caz pe 23 martie. Învingătoare în tur cu 5-1, Bayern s-a impus marți cu 5-1 și s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

UEFA a anunțat de asemenea deschiderea unei proceduri disciplinare împotriva clubului italian Napoli, care fost eliminat de Real Madrid în optimile Ligii Campionilor cu scorul general de 2-6. Suporterii lui Napoli sunt acuzați de folosirea unui laser, blocarea scărilor de acces, aprinderea de artificii și aruncarea cu diverse obiecte din tribune.

Și acest caz va fi analizat pe 23 martie.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Foarte interesante amănunte!

5 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...