Fotbal: UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Arsenal și Bayern

Fotbal: UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Arsenal și Bayern

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva cluburilor Arsenal și Bayern Munchen, după meciul ce a avut loc marți la Londra în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, a anunțat miercuri forul fotbalistic european.

UEFA îi reproșează lui Arsenal "invadarea terenului" de către suporterii săi. Fanii germani sunt acuzați de "aruncarea unor obiecte". Comisia de disciplină a UEFA va examina acest caz pe 23 martie. Învingătoare în tur cu 5-1, Bayern s-a impus marți cu 5-1 și s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

UEFA a anunțat de asemenea deschiderea unei proceduri disciplinare împotriva clubului italian Napoli, care fost eliminat de Real Madrid în optimile Ligii Campionilor cu scorul general de 2-6. Suporterii lui Napoli sunt acuzați de folosirea unui laser, blocarea scărilor de acces, aprinderea de artificii și aruncarea cu diverse obiecte din tribune.

Și acest caz va fi analizat pe 23 martie.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina