Fotbal: UEFA a stabilit programul semifinalelor Ligii Campionilor

Fotbal: UEFA a stabilit programul semifinalelor Ligii Campionilor

Echipa spaniolă Real Madrid va primi vizita formaţiei engleze Chelsea Londra, marţi pe 27 aprilie, în cadrul primei manşe a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, conform programului comunicat joi de UEFA .

Meciul va avea loc pe arena Alfredo Di Stefano, din cadrul centrului de antrenament al lui Real Madrid, din cauza lucrărilor de modernizare care au loc în prezent la stadionul Santiago Bernabeu.

Cealaltă partidă din această fază a competiţiei, dintre echipele Paris Saint-Germain şi Manchester City, va avea loc miercuri 28 aprilie, pe stadionul Parc des Princes din capitala Franţei, returul fiind programat în Anglia, pe 4 mai.

Manşa secundă a duelului dintre Chelsea şi Real Madrid urmează să se dispute în data de 5 mai, pe stadionul Stamford Bridge din Londra.

Finala actualei ediţii a Ligii Campionilor este programată în data de 29 mai, pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro