Fotbal: UEFA a stabilit programul semifinalelor Ligii Campionilor

Fotbal: UEFA a stabilit programul semifinalelor Ligii Campionilor

Echipa spaniolă Real Madrid va primi vizita formaţiei engleze Chelsea Londra, marţi pe 27 aprilie, în cadrul primei manşe a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, conform programului comunicat joi de UEFA.

Meciul va avea loc pe arena Alfredo Di Stefano, din cadrul centrului de antrenament al lui Real Madrid, din cauza lucrărilor de modernizare care au loc în prezent la stadionul Santiago Bernabeu.

Cealaltă partidă din această fază a competiţiei, dintre echipele Paris Saint-Germain şi Manchester City, va avea loc miercuri 28 aprilie, pe stadionul Parc des Princes din capitala Franţei, returul fiind programat în Anglia, pe 4 mai.

Manşa secundă a duelului dintre Chelsea şi Real Madrid urmează să se dispute în data de 5 mai, pe stadionul Stamford Bridge din Londra.

Finala actualei ediţii a Ligii Campionilor este programată în data de 29 mai, pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

3 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

4 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

5 VIDEO Operațiune specială a Armatei Ucrainene