Fotbal: Un caz pozitiv în cea mai nouă serie de teste COVID-19 efectuată în Premier League

Fotbal: Un caz pozitiv în cea mai nouă serie de teste COVID-19 efectuată în Premier League

Prima ligă engleză de fotbal a anunţat, luni, că un caz pozitiv s-a înregistrat la cea mai nouă serie de teste COVID-19 efectuată în rândul fotbaliştilor şi staff-urilor echipelor, săptămâna trecută, astfel încât numărul total al cazurilor pozitive a ajuns la 19 de la debutul testărilor, luna trecută, transmite Reuters.

Premier League şi-a reluat sezonul la începutul acestei luni, după o pauză de 100 de zile din cauza pandemiei de coronavirus, iar sferturile de finală ale Cupei Angliei s-au jucat în acest weekend.

''Premier League poate confirma azi că între 22 iunie şi 28 iunie, 2.250 jucători şi membri ai staff-urilor cluburilor au fost testaţi pentru COVID-19. Dintre aceştia, o persoană a fost testată pozitiv'', precizează comunicatul ligii.

Premier League nu a menţionat clubul sau numele individului testat pozitiv.

După ce jucătorii au revenit la antrenamente, luna trecută, testele au fost efectuate din 17 mai, iar liga a ajuns la 11 serii de teste făcute.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?