Fotbal: Un jucător al naţionalei de tineret a prezentat simptome de infectare cu SARS-CoV-2

Fotbal: Un jucător al naţionalei de tineret a prezentat simptome de infectare cu SARS-CoV-2

Un jucător din lotul echipei naţionale de tineret a României a prezentat simptome specifice infectării cu virusul SARS-CoV-2, motiv pentru care a intrat în izolare şi a fost supus unui test, a anunţat miercuri Federaţia Română de Fotbal.

"Unul dintre fotbaliştii din lotul de la U21 a prezentat simptome de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Fotbalistul s-a simţit rău înainte de plecarea la stadion, motiv pentru care nu a mai făcut deplasarea la Giurgiu. Acesta a acuzat o stare de greaţă şi, având în vedere celor două cazuri de Covid-19 confirmate, s-a decis izolarea acestuia. În această dimineaţă i s-a făcut testul şi se aşteaptă rezultatul acestuia", a anunţat FRF.

La începutul săptămânii un jucător al echipei U21 şi un membru al colectivului tehnic au fost testaţi pozitiv la coronavirus, motiv pentru care s-a laut decizia ca selecţionata de tineret a României să fie condusă de pe bancă la meciul cu Malta de la Giurgiu de către Mihai Stoichiţă, selecţionerul Adrian Mutu, aflându-se în izolare.

Echipa de fotbal Under-21 a României a învins selecţionata similară a Maltei cu scorul de 4-1 (4-0), marţi seara, pe Stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021. AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 București, duminică seara...

3 Așa o fi?

4 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…

5 Ce este „Mertvaya Ruka” sau „Mâna Moartă”, Mașinăria Apocalipsei a Rusiei