Fotbal: Un jucător şi un membru al staff-ului echipei Beşiktaş, pozitivi la coronavirus

Fotbal: Un jucător şi un membru al staff-ului echipei Beşiktaş, pozitivi la coronavirus

Un jucător şi un membru al staff-ului echipei Beşiktaş Istanbul au fost testaţi pozitiv la coronavirus, la trei zile după anunţul că liga turcă de fotbal se va relua luna viitoare, a anunţat clubul, sâmbătă, citat de Reuters.

Liderul Trabzonspor, campioana Galatasaray, Fenerbahce şi Beşiktaş se numără printre echipele care şi-au reluat antrenamentele săptămâna aceasta, în grupuri mici, conform unui protocol strict comunicat de federaţia turcă (TFF).

Beşiktaş a precizat că toţi jucătorii şi componenţii staff-ului tehnic au fost testaţi pentru coronavirus, iar un jucător şi un membru al echipei tehnice au avut rezultate pozitive, începând deja tratamentul.

Fenerbahce a anunţat vineri că un membru al staff-ului său a ieşit pozitiv la Covid-19, fapt care a dus la anularea antrenamentului său.

Campionatului Turciei se va relua fără spectatori pe 12 iunie, după o pauză de trei luni, iar preşedintele federaţiei, Nihat
Ozdemir, a precizat miercuri că Turcia intenţionează să găzduiască la sfârşitul lunii august finala Ligii Campionilor (la Istanbul).
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) Beşiktaş /facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...