Fotbal: Universitatea Craiova - Politehnica Iaşi 0-0

Fotbal: Universitatea Craiova - Politehnica Iaşi 0-0

Universitatea Craiova şi Politehnica Iaşi au terminat la egalitate, 0-0, luni seara, în Bănie, în ultimul meci din prima etapă a Ligii I de fotbal.

Universitatea şi-a creat numeroase ocazii de gol, dar nu a reuşit să fructifice. Echipa antrenată de Devis Mangia nu a câştigat niciunul din cele două meciuri jucate în acest început de sezon pe teren propriu, Supercupa României (0-1 cu CFR Cluj) şi partida cu Poli Iaşi (0-0), şi nu a marcat niciun gol.

Cea mai mare ocazie a craiovenilor a fost bara lui Alexandru Mitriţă (45+2). Gazdele au mai ratat ocazii mari de gol prin Mitriţă (27, 78), Andrei Burlacu (34), Dominik Glavina (49), Nicuşor Bancu (54), Jovan Markovic (81).

Ieşenii au avut şi ei multe acţiuni ofensive, dar cea mai bună situaţie a fost şutul lui Panţîru (23).

Meciului dintre Universitatea Craiova şi Politehnica Iaşi a început cu o întârziere de circa 50 de minute, din cauza unei pene de curent. Instalaţia de nocturnă nu a funcţionat la capacitate maximă din cauza exploziei unui generator de rezervă, dar în cele din urmă defecţiunea a fost remediată.

Universitatea Craiova - Politehnica Iaşi 0-0, stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova
Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Mircea Orbuleţ (Bucureşti); arbitru de rezervă: Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov)
Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) - CCA, Romolus Gabor (Hunedoara) - LPF
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...