Fotbal: Valentin Cojocaru, după transferul la FC Viitorul - Am vrut de mult să lucrez cu Gheorghe Hagi

Fotbal: Valentin Cojocaru, după transferul la FC Viitorul - Am vrut de mult să lucrez cu Gheorghe Hagi

Fotbalistul Valentin Cojocaru, legitimat ultima oară la Apollon Limassol, a declarat după transferul la FC Viitorul că a vrut de mult timp să lucreze cu antrenorul Gheorghe Hagi.

"A fost o alegere simplă, îmi place filosofia celor de a Viitorul şi am vrut de mult să lucrez cu Gheorghe Hagi. Sper să avem un final de sezon bun şi să ne atingem obiectivele. Am revenit în ţară şi sper să fie un pas înainte. Am învăţat multe lucruri în străinătate şi sunt sigur că aceste experienţe mă vor ajuta în carieră. Sper să mă pregătesc cât mai bine şi, dacă voi avea ocazia, să ajut echipa cât mai mult. Toată lumea îşi doreşte să fie la echipa naţională. Eu dacă voi avea un randament bun aici şi selecţionerul mă va plăcea ar fi ceva foarte bine pentru mine", a spus Cojocaru, conform site-ului oficial al grupării din Ovidiu.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani a semnat un contract valabil 1 an şi jumătate cu FC Viitorul. "Portarul Valentin Cojocaru este noul jucător al campioanei României FC Viitorul. Acesta a semnat un contract valabil pentru 1 an şi 6 luni, cu posibilitatea de prelungire pentru încă 2 ani", se arată pe site-ul citat.

Internaţional de juniori, Valentin Cojocaru a mai evoluat în România pentru FCSB, grupare de la care a plecat în vara anului 2016 în Italian, la Crotone. De atunci, el a mai evoluat la formaţiile Frosinone şi Apollon Limassol.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?