Fotbal: Vasile Miriuță anunță schimbări în primul 11 al echipei Dinamo după înfrângerile cu FCSB și Concordia Chiajna

Fotbal: Vasile Miriuță anunță schimbări în primul 11 al echipei Dinamo după înfrângerile cu FCSB și Concordia Chiajna

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Vasile Miriuță, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că pentru meciul cu Astra Giurgiu de sâmbătă va efectua mai multe schimbări în primul 11 după înfrângerile cu FCSB și Concordia Chiajna.

"Eu zic că am reușit să îi trezesc pe băieți, dar vorbele sunt vorbe. Le-am spus că eu și fanii vrem fapte de la ei. Schimbări în echipă vor fi 100%. Însă la mine fiecare jucător primește o a doua șansă, așa este în viață. Vor fi schimbări în primul 11. Nica din păcate nu este OK cu pregătirea fizică, încă nu e în regulă. Noi venim după o înfrângere cu Chiajna, ca să nu mai vorbesc de meciul pierdut cu FCSB. Le-am spus băieților că trebuie să ne revenim. Trebuie să uităm de aceste două înfrângeri. Urmează un nou început și vom face tot ce depinde de noi să câștigăm cu Astra pentru că e foarte important. Dacă îl vom câștiga avem 2 săptămâni în care vom putea să lucrăm mai mult împreună, să ne cunoaștem mai bine. Cei de la Astra au un parcurs foarte bun în campionat, iar Edi Iordănescu este un antrenor pe care îl apreciez foarte mult. Face o treabă foarte bună la Astra, are o echipă omogenă. Au pierdut acum cu CFR, dar se știe că CFR este la momentul ăsta cea mai bună echipă din România", a spus Miriuță.

Tehnicianul, care a preluat formația alb-roșie la 19 septembrie, a menționat că nu există probleme în vestiarul echipei sale. "Nu sunt probleme în vestiar, nu știu de unde au apărut aceste informații. Suntem un grup unit, trebuie să fim așa pentru că altfel nu avem nicio șansă. Într-adevăr, discuții vor fi tot timpul când nu merge treaba, dar le-am explicat aseară băieților că trebuie să fim uniți ca să putem aduce victorii una după alta. Bisericuțe sunt peste tot, indiferent unde am fost, asta pentru că unii jucători sunt prieteni între ei. Important este ca pe teren să fim cei mai buni prieteni. Mai avem 10 etape și trebuie să facem multe puncte pentru a încheia în primele 6 locuri", a precizat el.

Referitor la congolezul Jeremy Bokila, care a avut o evoluție slabă în derby-ul cu FCSB, Miriuță a afirmat că a discutat deja cu el. "Am vorbit cu Bokila, i-am ridicat moralul. Chiar am văzut la el o altă atitudine la antrenamente. Și el va primi o a doua șansă, vom vedea când. Sper că a înțeles", a afirmat antrenorul.

Întrebat câți jucători de la Dinamo vor fi convocați la echipa națională a României pentru meciurile cu Kazahstan (5 octombrie) și Danemarca (8 octombrie), Miriuță a răspuns: "Nedelcearu și Costache la naționala Under 21. Eu îmi doresc să avem convocați și la echipa mare, dar vom vedea".

Dinamo traversează o perioadă slabă în campionat, înregistrând în ultimele patru partide 3 înfrângeri și un rezultat de egalitate. Formația alb-roșie a câștigat ultima oară în Liga I în 26 august, scor 3-1, în deplasare, cu FC Voluntari.

Echipa de fotbal Dinamo întâlnește, sâmbătă, de la ora 20,30, pe teren propriu, formația Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru etapaa 13-a a Ligii I.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”