Fotbal: Victorie la limită pentru Liverpool în campionatul Angliei

Fotbal: Victorie la limită pentru Liverpool în campionatul Angliei

FC Liverpool, liderul campionatului de fotbal al Angliei, a învins la limită pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Bournemouth, într-o partidă contând pentru etapa a 29-a din Premier League, disputată sâmbătă.

Bournemouth, ocupanta locului 18 (primul retrogradabil) a deschis scorul pe Anfield în minutul 8, prin Callum Wilson, însă elevii antrenorului Juergen Klopp au întors rezultatul până la pauză, graţie golurilor lui Mohamed Salah (25) şi Sadio Mane (33).

Foto: (c) Phil Noble / REUTERS


Graţie acestui succes, Liverpool s-a apropiat şi mai mult de titlul de campioană pe care îl aşteaptă de 30 de ani. "Cormoranii" au un avans de 25 de puncte faţă de ocupanta locului secund, Manchester City, care va juca duminică în deplasare cu marea sa rivală Manchester United.

Miercuri, Liverpool va avea o misiune mult mai dificilă, urmând să primească vizita formaţiei spaniole Atletico Madrid, în manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. În meciul tur, de la Madrid, Atletico s-a impus cu 1-0 în faţa deţinătoarei trofeului.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...