Fotbal: Vlad Chiricheș ratează meciul cu Muntenegru din preliminariile CM 2018

Fotbal: Vlad Chiricheș ratează meciul cu Muntenegru din preliminariile CM 2018

Fotbalistul Vlad Chiricheș, fundașul echipei Napoli, va rata partida pe care naționala României o va susține contra Muntenegrului, duminică 4 septembrie, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, în preliminariile Cupei Mondiale 2018, anunță site-ul FRF.

Staff-ul medical al echipei naționale a decis, vineri dimineața, că Vlad Chiricheș nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciul cu Muntenegru. În aceste condiții, stoperul de 26 de ani se va întoarce la echipa de club pentru recuperare, menționează sursa amintită.

Miercuri, Vlad Chiricheș a acuzat o înrăutățire a durerilor mai vechi la genunchiul stâng, iar staff-ul medical a decis să-l oprească de la antrenamente. Vineri s-a constatat că șansele ca Vlad să fie apt de joc pentru meciul de duminică sunt minime și s-a decis de comun acord cu fotbalistul ca acesta să plece la Roma pentru a efectua o artroscopie.

Selecționerul Christoph Daum are la dispoziție următorii fundași pentru partida de duminică: Cristian Săpunaru (Astra), Valerică Găman (Karabukspor), Cosmin Moți (Ludogoreț Razgrad), Dragoș Grigore (Al Sailiya/Qatar), Bogdan Vătăjelu (CS Universitatea Craiova), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Enache (Steaua București).

Prima reprezentativă a României întâlnește, duminică 4 septembrie, de la ora 21,45, pe Cluj Arena, selecționata Muntenegrului, în prima partidă a campaniei de calificare la CM 2018.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Țenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria