Fotbal: Vlad Chiricheş şi-a prelungit contractul cu Napoli

Fotbal: Vlad Chiricheş şi-a prelungit contractul cu Napoli

Fundaşul român Vlad Chiricheş şi-a prelungit contractul cu echipa italiană de fotbal Napoli, de care este legat acum până în iunie 2022, a anunţat vineri site-ul oficial al liderului din Serie A.

Vlad Chiricheş şi-a prelungit astfel cu patru ani contractul cu echipa la care a venit în 2015, de la Tottenham Hotspur. Jucătorul în vârstă de 28 de ani este la al treilea sezon în tricoul lui Napoli, pentru care a apărut în 41 de meciuri, reuşind 4 goluri. În actualul sezon, el a evoluat în opt meciuri pentru echipa sa de club: şase în Serie A, unul în Cupa Italiei şi unul în Liga Campionilor.

Înainte de a semna cu Tottenham, el a jucat la Internaţional Curtea de Argeş (2009-2010), Pandurii Târgu Jiu (2011-2012) şi Steaua Bucureşti (ianuarie 2012 - august 2013). Printre echipele la care a fost legitimat la nivel de juniori a fost şi Benfica Lisabona.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu